strumica denes logo
Настан

јули 2, 2023

ДА ГО ОСВЕТЛИМЕ ПАТОТ КОН „ЦАРЕВИТЕ КУЛИ“ – УТРЕ НОЌНИТЕ ПАТЕКИ ПОВТОРНО ДЕЛ ОД СПОРТСКАТА ПРОГРАМА НА СОФ 2023!

Да го осветлиме патот кон „Царевите кули“ ✨🌙🏰🔦🎶 Ноќни патеки-епизода

Види повеќе

јуни 19, 2023

УШТЕ ЕДНА ТРИБИНА ВО СТРУМИЦА НА 22 ЈУНИ: ВИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА „РОДОТ“

Со почеток од 19:00 часот, на 22 јуни во четврток

Види повеќе

јуни 5, 2023

ОД 6 ЈУНИ ДО 13 АВГУСТ СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ 2023!

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица: Со радост ја споделувам

Види повеќе

јуни 2, 2023

ДЕНЕС ЌЕ БИДЕ НАПРАВЕН ПРВИОТ ПРЕНОС ВО ЖИВО ОД МАРС!

Денес, 2 јуни, Европската вселенска агенција (ЕСА) ќе врши пренос

Види повеќе

мај 6, 2023

ВО ВТОРНИК ВО СТРУМИЦА ПРЕМИЕРА НА ФИЛМОТ „ШТО Е ЖЕНА“

Во Струмица премиера на филмот „Што е жена?“ на Мет

Види повеќе