strumica denes logo

РОМАНТИЧНАТА КОМЕДИЈА „НЕШТО СЛАТКО“ НА САШКО КОЦЕВ И ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВА ВО ПОНЕДЕЛНИК ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 8, 2023

Автор:

Датум:

јуни 8, 2023

на 12 јуни, понеделник во 20:00 часот во Струмица, ќе се емитува романтичната комедија на Сашко Коцев и Јелена Јованова во Струмица во НУЦК „Антон Панов“. Влезницата е 250 денари!