ЕКСКЛУЗИВЕН КОНЦЕРТ НА ПЕТАР ГРАШО ВО „ШАЛОМ“ ВО СТРУМИЦА – БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ОГРАНИЧЕНИОТ БРОЈ НА ГОСТИ!

ноември 26, 2021

ЕКСКЛУЗИВЕН КОНЦЕРТ – ПЕТАР ГРАШО!

ЖИВОТОТ МИНУВА НО СПОМЕНИТЕ ОСТАНУВААТ!

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ОГРАНИЧЕНИОТ БРОЈ НА ГОСТИ!

Резервација: 070-214-701/070-324-222

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: