„ПРЕНАПРЕГНАТ” – Стојан Мадевски ќе го промовира својот прв РОМАН во Струмица!

февруари 26, 2022

“ПРЕНАПРЕГНАТ” – Стојан Мадев ќе го промовира својот прв РОМАН!

Настанот ќе се одржи на 28 февруари (понеделник) во ГАЛЕРИЈАТА наспроти “Антон Панов” од 18:00часот.

Книжевен настан на кој ќе се разговара за содржината на романот со неверојатниот автор Стојан Мадев. По напорниот, работен понеделник уживајте во мала книжевна наобразба!

Романот може да го најдете во online продавницата на depo.mk веќе од понеделник!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: