Perdormise

Култура

Култура

Учениците од прво одделение од „Видое Подгорец“ и „Маршал Тито“ заедно садеа цвеќиња во градскиот парк

Учениците од прво-б одделение од основното општинско училиште „Видое Подгорец“ заедно со ученици од прво одделение од турската паралелка од основното општинско...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) УШТЕ РАЗМИСЛУВАТЕ КАДЕ ДА ГИ НАПРАВИТЕ ВАШИТЕ ПОСЕБНИ МОМЕНТИ ПОУБАВИ? ХОТЕЛ ЕМИ Е ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР!

Неповторливиот амбиент, одличната храна, врвната услуга ќе бидат надополнување на Вашите спомени кои ќе ги понесете од овде, додека ги создавате приказните во...