strumica denes logo

ПРЕТСТАВУВАМЕ 10 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДА СТУДИРАТЕ НА Универзитет за Туризам и Менаџмент-Скопје ВО СТРУМИЦА !

Автор:

Датум:

август 21, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 21, 2018

Категории:

Култура

Универзитетот за туризам и менаџмент со свои дисперзирани студии во нашиот убав град – Струмица !

УТМС во Струмица ви дава можност да се запишете на најпрестижните и најбарани факултети во бизнис и економскиот сектор во светот и да добиете меѓународно призната диплома.

• Факултети на Универзитет за туризам и менаџмент – Скопје

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ
ФАКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
ФАКУЛТЕТ ЗА МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ МЕНАЏМЕНТ
ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ
ФАКУЛТЕТ ЗА ПРЕТПРИЕМАЧКИ БИЗНИС
ФАКУЛТЕТ ЗА ИНФОРМАТИКА
ФАКУЛТЕТ ЗА ТУРИЗАМ

Од многуте причини зошто треба да се запишете на Универзитетот за туризам и менаџмент – Скопје ние Ви ги претставуваме најсилните 10.

1. Меѓународно призната диплома

2. Методологија на учење

3. Признат квалитет
( неколку пати избран за SUPERBRAND на Република Македонија;
добитник на TedQual сертификат;
член на Светската Туристичка Организација UNWTO;
кандидат за акредитација на американскиот Меѓународен совет за акредитација за бизнис образование IACBE )

4. Центар за кариера
(Пракса во Р.Македонија и платена пракса во странство)

5. Наставно научен практикум

6. ЕРАЗМУС +
( студии во странство)

7. Гости предавачи од бизнис секторот

8. Посета и член на меѓународни саеми

9. Нуди современи услови за работа

10. Професионален кадар

Уписите се во тек!
Информирајте се на тел. 072 233 103
Ило посетете ја канцеларијата на УТМС во Струмица на ул. Јосиф Јосифовски-Свештарот бр.1 (спроти хотел Есперанто)