Home

Perdormire
Култура

БУРНИ РЕАКЦИИ НА СТРУМИЧАНИ ПО ПОВОД ДЕНЕШНАТА ПРОСЛАВА ВО СТРУМИЦА!

Home

Жестоки и бурни се реакциите на граѓаните во цела Македонија околу одлуката на Владата да направи како што од таму ја нарекоа „Голема граѓанска прослава: Македонија во НАТО и ЕУ“. Утрово во Струмица беа истакнати повеќе транспаренти на кои се испишани пораки поради незадоволството на истата прослави.