Perdormire
Култура

„МОЛИТВА“, „САМА И НЕРВОЗНА“, „ПАМЕТНА И ЛУДА“ ВО ЕДЕН ГЛАС МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ ПЕЕШЕ СО СТРУМИЧАНИ НА ПЛОШТАДОТ!

Со огромни аплаузи Марија Шерифовиќ синоќа беше пречекана на струмичкиот плоштад каде таа го оддржа својот концерт во склоп на Струмица Опен Фест 2018. Присутните беа изненадени од вокалните способности на Шерифовиќ… Молитва,Сама и нервозна, Паметна и луда – во еден глас се пееја познатите хитови на плоштадот „Гоце Делчев“.