strumica denes logo

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: НАЈВКУСНИТЕ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ОД ДЕНЕС ВКУСЕТЕ ГИ ВО РЕСТОРАН „БЕНИКО“

Автор:

Датум:

јули 11, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 11, 2018

Категории:

Култура

На улицата „Јанко Цветинов“ бр.48a или поточно во срцето на пазарот „Чешел“ односно на местото на поранешен „Србаков“ се отвори ново место во Струмица каде граѓаните од градот и околните места ќе може да уживаат во највкусните специјалитети.

грне пилешко со сос од шампињони

грне свинско со сос од врган

свинско филе

свински медаљон

Во „БЕНИКО“ ќе се чувствувате навистина прекрасно бидејќи амбиентот е навистина на високо ниво. Повелете посетете ги и уживајте!

ФЕЈСБУК СТРАНИЦА: https://www.facebook.com/%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%91%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE-426982381131831/