Perdormire

Култура

Култура

РЕБЕКА КОЛЕВСКА И СТЕФАН ДЕЛЕВ ОД СТРУМИЦА ИЗБРАНИ ЗА НАЈДОБРИ УЧЕНИЦИ ПО СТРУКИ ОД ЗАВРШНИТЕ ГОДИНИ!

Министерката за образование и наука Рената Дескоска денеска ги додели наградите од изборот за најдобар ученик по струки од завршните години –„Лидер“ од...

Култура

Какво време се очекува за 1 мај?

За 1 мај ќе врне дожд. Времето ќе биде облачно и со значително пониски температури кои ќе се движат околу 19 степени. Утрото ќе биде студено. Утринските...