Perdormise

Култура

Култура

Промоција на книгата за деца „Венец на светоста“ од д-р Дмитриј Авдеев во манастирот „Светите Петнаесет Тивериополски свештеномаченици“

Со благослов на Митрополитот Струмички г. Наум, во просториите на манастирот „Светите Петнаесет Тивериополски свештеномаченици“, Струмица, се одржа промоција...

Култура

Учениците од прво одделение од „Видое Подгорец“ и „Маршал Тито“ заедно садеа цвеќиња во градскиот парк

Учениците од прво-б одделение од основното општинско училиште „Видое Подгорец“ заедно со ученици од прво одделение од турската паралелка од основното општинско...