Perdormise

Култура

Култура

Ученици на СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ со сребрен и бронзен медал од државниот натпревар на млади истражувачи

Двајца ученици од СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ се здобија со сребрен и бронзен медал во својата категорија на 54-от државен натпревар на млади истражувачи кој се одржа...