ФОТОГАЛЕРИЈА+ВИДЕО: НОВО ВО СТРУМИЦА-ОТВОРЕН НОВ СЕРВИС ЗА ПОПРАВКА И ПРОДАЖБА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, МТМ MOBILE SERVICE!

август 3, 2018

На улицата „Гоце Делчев“ бр.53 во Струмица или веднаш наспроти познатиот „Вкус“ , новиот сервис за поправка и продажба на мобилни телефони MTM MOBILE SERVICE го доби и своето официјално отварање на кое присуствуваа многу гости кои им посакаа на сопствениците и вработените многу успех во иднина. Во продолжение погледнете ја целосната фотогалерија која тимот на Струмица Денес ви ја подготви:

  

 

 

 

 

    

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: