Home

Perdormire
Култура

(ФОТО) ТАЊА ДОСТИНОВА -ЗАПРОВА: УСПЕШНА И РАДОСНА НОВА УЧИЛИШНА ГОДИНА!

Home

На молебенот чин за благослов на почетокот на новата училишна година кој денес се одржа во храмот Свети Петанесет во Струмица, Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица на децата им подари училишен прибор. Делегација на Унијата на Жени предводени од претседателката Тања Достинова- Запрова, со овој симболичен чин, на децата од основните и средни училишта им посакаа успешна и радосна училишна година.