strumica denes logo

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ОД СТРУМИЦА ЗА КРУШЕВО ПО ПОВОД ГОЛЕМИОТ ПРАЗНИК – ИЛИНДЕН!

Автор:

Датум:

август 1, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 1, 2018

Категории:

Култура

 

Организирано поаѓање за Крушево од Струмица по повод 2 август – Илинден во 06:30 пред ТИНЕКС
Да одадеме заедничка почит на оние кои се бореа за нашата слобода и ни оставија аманет да го продолжиме и чуваме идеалот.
Да ни е вечна слободата и независноста!
Да живее Република Македонија! 🇲🇰