Home

Perdormire
Култура

ЕВЕ ЈА ЛИСТАТА НА СТРУМИЧКИТЕ КОМПАНИИ НА КОИ ИМ БЕА ДОДЕЛЕНИ ПАРИ ОД ДРЖАВАТА

Home

Владата им додели државна помош на 100 домашни претпријатија преку Агенцијата за странски инвестиции според Законот за финансиска поддршка на инвестиции. Меѓу нив има и осум струмички компании:

ТОТАЛ ПРИНТ ДООЕЛ Струмица

Друштво за производство, трговија, транспорт и услуги ХАРТЕК ДОО увоз-извоз Струмица

ФИКО-ПЛАСТ увоз-извоз ДОО Струмица

АЛ-МАК увоз-извоз ДОО Струмица

МАКС увоз-извоз ДООЕЛ Струмица

ДЕНТИНА ДООЕЛ увоз-извоз Струмица

ВАМЕТАЛ ДООЕЛ Струмица

АГРОМА ДООЕЛ Струмица