strumica denes logo

(ФОТО) ПОТРЕБНИ СМЕ ИМ НА НАШИТЕ СТРУМИЧАНИ НА КОИ ИМ ИЗГОРЕ ЦЕЛАТА КУЌА – ДА ДОНИРАМЕ КОЈ ШТО МОЖЕ!

Автор:

Датум:

август 31, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 31, 2018

Категории:

Култура

Неодамна на улицата „Киро Абрашев“ во Струмица се случи голем пожар во кој една семејна куќа целосно изгоре. Ние струмичани отсекогаш сме се покажувале како доста хумани граѓани, да биде и овојпат така. Да донираме кој колку може и има и кој што може. Упатуваме АПЕЛ и до сите струмички фирми да се вклучат во хуманитарната акција.