strumica denes logo

Поставен е втор слој асфалт на улицата „Монополска“ во Струмица

Автор:

Датум:

јули 26, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 26, 2018

Категории:

Култура

Поставен втор слој на улицата Монополска во централното градско подрачје во должина над 150 метри . Обновени се сливниците за прибирање на атмосверските води.