strumica denes logo

ВОЗБУДЛИВА ФУДБАЛСКА ПОНЕДЕЛНИЧКА НОЌ ВО БОСИЛОВО!

Автор:

Датум:

јули 23, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 23, 2018

Категории:

Култура

Вечерва ЕКСТРА ДЕРБИ на турнирот во мал фудбал во Босилово:

21:00 часот ВАН КОМ БОРИЕВО:МАРКЕТ ПРОМЕТ ЕЛЕКТРИК ЗУБОВО (СУШИЦА)

22:00 часот КОСМОС ВАСИЛЕВО:РОБОВО

23:00 часот КЛАМИ ПРОМЕТ НОВО СЕЛО: АГРО ЦВЕТ ПИПЕРЕВО

Повелете и уживајте.