Home

Perdormire
Култура

ДАЛИ СМЕ СПРЕМНИ ЗА НАЈЛУДАТА НОЌ ДОСЕГА? „ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ“ ВЕЧЕРВА НА ГОЛЕМАТА СЦЕНА НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТ!

Home

Ако некој прашате кој ги прави најлудите забави на балканот? Со сигурност ќе ви одговорат дека тоа се „ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ“. За прв пат во Струмица овие момци ќе покажат што знаат и умеат. Се гледаме на плоштадот вечерва!