strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ОТВОРЕНА НОВА СЕНДВИЧАРА „ЗДРАВЕЦ“ 3-КА ВО ГРАДОТ!

Автор:

Датум:

јули 16, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 16, 2018

Категории:

Култура

Од денеска струмичани ќе имаат можност да ги вкусат најдобрите сендвичи во градот во новоотворената сендвичара „ЗДРАВЕЦ“ 3-КА која се наоѓа на улицата „ЛЕНИНОВА“ бр. 29 или поточно кај маркетот „ЗДРАВЕЦ“ кај „ПАРТИЗАН“. Инаку, сендвичарата е во склоп на „ЗДРАВЕЦ“ маркет 3. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата: