bandr

Спорт

Спорт

Струмичанецот Наско Стаменов со скок во височина ќе учестува на Европското првенство во Атлетика за млади

Струмичанецот од Атлетскиот Клуб Струмица, Наско Стаменов ќе настапи на Европското првенство во Атлетика за млади во дисциплината Скок во височина. Тој со...