strumica denes logo

БРАВО: СТРУМИЧАНЕЦОТ ХАРИ НАКОВСКИ Е НОВ СЕЛЕКТОР НА ОДБОЈКАРСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА!

Автор:

Датум:

април 29, 2024

Автор:

Датум:

април 29, 2024

„Сакам да упатам благодарност до ОФМ, голема чест е да се наследи и да се работи со Јошко како наше најголемо тренерско име. Се надевам дека со добро здравје и со добра работа ќе ја исполниме целта“, е првиот коментар на Наковски, кој минататa година му беше асистент на Миленкоски.

Првиот предизвик за Наковски, ќе биде Златната Европска Лига која стартува на 17 мај!