bandr

Спорт

Спорт

(ГРАНДЕЕЕ ПАНДЕВ) Официјална потврда: Пандев е лидер на Џенова и надвор од теренот, затоа продолжуваме заедно!

Горан Пандев, како што е познато, потпиша договор за соработка за уште една година со италијанската Џенова до јуни 2020 година. Сето тоа, без сомнение, на...