bandr

Култура

Култура

Градоначалникот Јаневски присуствуваше на одбележувањето на Денот на македонската полиција

Секторот за внатрешни работи – Струмица денеска со повеќе активности го одбележа Денот на македонската полиција. На одбележувањето присуствуваше и празникот на...

Култура

Јаневски: Подготвени сме за решавање на проблемите на граѓаните од било каков вид на дискриминација

Градоначалникот Коста Јаневски, денеска, учествуваше на трибината на тема „Дискриминација: Како да ја препознаам и што потоа“ која што се одржа во домот на АРМ...