(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ПИНДА СЕ ПОТРУДИ „КОСМОПОЛИТ“ ДА БЛЕСНЕ ВО ПОЛН СЈАЈ!

декември 23, 2018

Конечно се случи долго очекуваното отворање на „Коспомолит“ во Струмица. Вложениот труд на Пинда покажа големи резултати на кои не можеме да останеме рамнодушни. Во луксузен и модерен стил, „Космополит“ ќе им понуди на струмичани убава и топла атмосфера со добра музика и храна приготвена од вештите раце на вработените. Повелете и уживајте!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: