strumica denes logo

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОНЦЕПТ КАФЕ ИМА ПОТРЕБА ОД КНИГОВОДИТЕЛ!

Автор:

Датум:

ноември 26, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

ноември 26, 2018

Категории:

Култура

Концепт Кафе има потреба од книговодител со работно искуство. За подетални информации обратете се на бројот: +38975818788