Home

Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: НАЈБРЗИОТ СЕРВИС И НАЈНОВИТЕ ТРЕНДОВИ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ ПРОНАЈДЕТЕ ГИ ВО „PROMOBILE“

Home

Почитувани граѓани, Промобиле стил топло Ве поканува да го посетите ново отворениот салон во Струмица кој ви нуди широк спектар на производи како што се најновите трендови на мобилни телефони како и брз сервис на истите, репарација на скршено стакло промена на екран, промена на аудио чипови, широк асортиман на галантерија за вашите мобилни уреди и тоа заштитни стакла, звучници, полначи на мобилни, слушалки, блутут уреди и друго, кои ке ги задоволат сите ваши барања и тоа по најниски цени во регионот.

Исто така ве информираме за заштитат на вашите закривени екрани (Edge) мобилни телефони од новата генерација ,ги заштитуваме со нова специјална метода на УВ заштита која не дозволува никакви оштетувања на вашите екрани. Сакаме да ви го пренесеме нашето долгогодишно искуство во секторот на мобилната технологија, кое искуство потекнува од безброј задоволни купувачи кои постојано и повторно се враќаат во нашиот салон.

Најевтини, најквалитетни и седостапни мобилни телефони, и СЕ што е поврзано во делот на заштита и стилската фигура на истите само во салонот на Промобиле стил во Струмица кој се наоѓа на булевар Гоце Делчев бр. 49 до Киси маркет наспроти пекара Вкус. Најголемиот изложбен салон во регионот за мобилна галантерија и мобилни телефони достапен и до Вас Големи изненадување по повод предновогодишните празници и тоа специјално за средношколците од Струмица и регионот! Повелете ве очекуваме… Повелете во салонот на Промобиле Стил и уверете се!