Home

Perdormire
Култура

(ФОТО) ПОСЛЕДНИ ПОДГОТОВКИ: КЛУБ „АВАТАР“ ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ДОБИЕ ОТВОРАЊЕ ВО ПЕТОК!

Home

За неполни 50 дена клуб „Аватар“ беше комплетно завршен, а како што не информираше сопственикот Никола Тунев, официјалното отворање ќе се случи во петок! Поканети се сите оние кои се во можност да присуствуваат.