Home

Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА+ВИДЕО) НОВО ВО СТРУМИЦА: ЛАЗО ДЛГИО ОТВОРИ ПРОДАВНИЦА ЗА СУПЛИМЕНТИ ВО СТРУМИЦА!

Home

„ANABOLIC HOUSE“ e името на новата продавница за продажба на суплименти во Струмица. „ANABOLIC HOUSE“ се наоѓа наспроти „АБ НОВОСЕЛСКИ“ или поточно кај „бараките“ зад црквата „Св.Димитриј“. На отварањето присуствуваше и познатиот македонски бодибилдер -Тоше Зафиров. Сопственик на самата продавница за продажба на суплименти е ЛАЗО ДЛГИО. Тимот на Струмица Денес од се’ срце му посакува многу успех во иднина. Во продолжение погледнете ги фотографиите и видеото: