Home

Perdormire
Култура

По синоќешната одлична забава во „КОСМОПОЛИТ“, вечерва следува уште една!

Home

По одличната забава која „ЕНЕРЏИ БЕНД“ ја приредија синоќа во „КОСМОПОЛИТ“ вечерва следува уште подобра! За вечерта да ви биде комплетно исполнета ќе се погрижат Кристина Стојкова, Спасе Џеми и Ване Јанев. Повелете и уживајте!

БРОЈ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 071 341 444