strumica denes logo

СЕКОЈ ДЕН ОПУШТЕНА МУЗИКА СО „ACOUSTIC REVERSE“ ВО „COFFEE ELEPHANT“

Автор:

Датум:

декември 24, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 24, 2018

Категории:

Култура

Во овие денови кога сме во екот на предновогодишната атмосфера #CoffeeShopElephant ви ги нуди вашите омилени пијалоци во прекрасен предновогодишен амбиент поткрепен од репертоарот на #AcousticReverse.Ве очекуваме, заедно да ги поминеме последните денови од оваа година.

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:

078 411 871
078 452 889

Фото: Иван Карос Каратанов

🥃🍸🍺☕🍵🔉🎙️🎸