ВЕЧЕРВА БАНИ ПОВТОРНО ВО GOSSIP CAFE!

ноември 30, 2018

30•11 – Овој Петок веќе вам познатата БАНИ повторно во Gossip Cafe, која ве очекува на квалитетна Екс Ју забава проследена со одлична атмосфера.

Почеток: 21:30 часот

⭐️ Gossip Cafe ! ⭐️

Резервации:
070 228 765 Софија Андонова
072 623 472 Тања Пандева
078 698 283 Филип Ѓеоргиев
078 917 317 Тими Наков

Have you heard the latest gossip?

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ