Home

Perdormire
Култура

ДОДЕКА ТРАЕ ДОНАЦИЈАТА ЗА НИНА, M&M Coffee To Go СО СЕКОЕ ИСПИЕНО КАФЕ ЌЕ ДОНИРА!

Home

Скоро насекаде во Струмица се собираат донации за нашата струмичанка Нина која треба да замине на лекување. Струмичани уште еднаш покажаа дека хуманоста знаат да ја покажат тогаш кога најмногу треба. Денеска од M&M Coffee To Go не известија дека се додека трае донацијата за Нина, тие со секое испиено кафе дел од средствата ќе ги донираат.