Home

Perdormire
Култура

„ЕНЕРЏИ БЕНД“ ВЕЧЕРВА ВО РЕСТОРАН „КОСМОПОЛИТ“ – УЖИВАЈТЕ ВО ПРИЈАТНАТА АТМОСФЕРА, ВКУСНАТА ХРАНА И ДОБРА УСЛУГА!

Home

Познатите „ЕНЕРЏИ БЕНД“ вечерва ќе ги забавуваат струмичани во познатиот ресторан „Космополит“ во Струмица кој пред неколку денови го доби своето официјално отворање. Уживајте во луксузниот и модерен стил, пријатна атмосфера, вкусна храна и добра услуга. Се гледаме вечерва во 21:00 часот во „Космополит“.

БРОЈ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 071 341 444