strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ВРВЕН КВАЛИТЕТ И МОДЕРЕН ДИЗАЈН, ПОВЕЛЕТЕ ВО НОВИОТ САЛОН НА ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ!

Автор:

Датум:

декември 3, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 3, 2018

Категории:

Култура

Препознатливи по врвниот квалитет, модерен дизајн, уникатноста, креативноста и добра услуга, ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ го отвори својот нов салон на улицата „Гоце Делчев“ или веднаш наспроти поликлиниката „Филип Втори“ во Струмица. Присутните кои дојдоа на самото отварање беа воодушевение од модерниот ентериер кој ги издвојува ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ од останатите! По повод отварањето на новиот салон, ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ приреди големи попусти и подароци за секој купен производ. Не пропуштајте, акцијата трае до сабота 08.12.2018. ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ ве очекува! Во продолжение погледнете ги фотографиите од самото отварање: