Perdormire

Струмица Денес

Струмица Денес

Во ООУ „Маршал Тито“ од Муртино реализирана активноста „Штафети во вреќи“

Во рамките на проектот финансиран од Детската Фондација Песталоци, учениците од основното општинско училиште „Маршал Тито“ од Муртино, реализираа активност...

Струмица Денес

Секцијата „Музички фолклор“ од општинското основно училиште „Никола Вапцаров“

Учениците од ученичката секција „Музички фолклор“ во општинското основно училиште „Никола Вапцаров“ од Струмица, заедно со нивните наставници и претставник од...

Струмица Денес

Ја загуби најважната битка, почина малиот Давид Стојановски момчето за кое се донираше и во Струмица

Давид Стојановски денес ја загуби најважната битка. Замина меѓу ангелите, прерано и маченички, објави кратовскиот портал „Аберџија“. Давид е 13 – годишно дете...

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif