Perdormire

Струмица Денес

Струмица Денес

(ФОТО) ИЗНАЈМЕТЕ ВОЗИЛО ОД RENT A CAR EURO SKALA-СТРУМИЦА: ОД ДЕНЕС ДОСТАПНИ ЧЕТИРИ НОВИ ВОЗИЛА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ!

Од самото формирање на компанијата, се залагаме за обезбедување на најдобра услуга при изнајмување возила. Како се менуваат потребите на нашите клиенти, така...

Струмица Денес

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ЕНТУЗИЈАСТ-СТРУМИЦА ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ЗАГИНУВАЊЕТО НА ТРАЈКОВСКИ ПО СНЕЖНАТА БЕЛАСИЦА!

ПАОК „ЕНТУЗИЈАСТ“-СТРУМИЦА по тринаесетти пат ја реализираше својата активност „Одбележување денот на загинувањето на Претседателот Борис Трајковски...

Струмица Денес

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ: ЗА 98 ЕВРА – 3 ДЕНА СО НОЌЕВАЊА, ПОЈАДОК, ПРЕВОЗ И РАЗГЛЕД НА ИСТАНБУЛ СО ВОДИЧ САМО СО МАЈ ТРАВЕЛ-СТРУМИЦА!

ТОП ПОНУДА – Првите 15 карти за 65 €   ИСТАНБУЛ – 98 € ПОЛИЦЕ 3дена / 2 ноќевања со појадок + превоз+разглед на Истанбул со водич Истанбул е...

Струмица Денес

Временските прилики ги поместија роковите за седиба и ги зголемија трошоците на земјоделците

Топлата зима и поволните временки услови во изминатите месеци ги поместија роковите за сеидба,  посебно во раноградинарството. Голем дел од производството...

Струмица Денес

ПО ПОВОД ОТВАРАЊЕ НОВ ОБЈЕКТ СЛАТКАРНИЦА-БУРЕКЧИЛНИЦА БИСЕР ВРАБОТУВА ПЕКАР ЗА БЕЛИ ПЕЦИВА И ЛИСНАТО СЛАТКАР(КА) И ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА

Слаткарница-Бурекчилница Бисер по повод отварање на нов објект има потреба од девојка за работа, пекар за бели пецива и лиснато како и слаткар или слаткарка за...

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif