strumica denes logo

ПО ПОВОД ОТВАРАЊЕ НОВ ОБЈЕКТ СЛАТКАРНИЦА-БУРЕКЧИЛНИЦА БИСЕР ВРАБОТУВА ПЕКАР ЗА БЕЛИ ПЕЦИВА И ЛИСНАТО СЛАТКАР(КА) И ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА

Автор:

Датум:

март 1, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 1, 2018

Категории:

Струмица Денес

Слаткарница-Бурекчилница Бисер по повод отварање на нов објект има потреба од девојка за работа, пекар за бели пецива и лиснато како и слаткар или слаткарка за торти. Сите зантересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 636 616