(ФОТО) ИЗНАЈМЕТЕ ВОЗИЛО ОД RENT A CAR EURO SKALA-СТРУМИЦА: ОД ДЕНЕС ДОСТАПНИ ЧЕТИРИ НОВИ ВОЗИЛА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ!

март 1, 2018

Од самото формирање на компанијата, се залагаме за обезбедување на најдобра услуга при изнајмување возила. Како се менуваат потребите на нашите клиенти, така се менуваме и ние. Минуваме километри за да им помогнеме на луѓето да го добијат потребното возило.

Раководени од идејата возилата од нашата понуда да ги задоволуваат сите барања на физички и правни лица, избравме ексклузивни модели со врвни безбедносни рејтинзи, впечатлив дизајн, модерен и удобен ентериер, како и богата опрема.

Знаеме дека денешниот динамичен начин на живот може да не однесе во милион правци. Наша цел и задача е да ви го олесниме планирањето и да ви обезбедиме безбедно патување, без разлика која е вашата следна дестинација. Нашата мисија е да го направиме искуството на изнајмување автомобил толку лично и едноставно што ќе почувствувате како да возите сопствен автомобил.

Како и секогаш, може да го изнајмите возилото кое најмногу ви одговара. Ви помагаме да го пронајдете вистинското возило за вистинската цена, при што самиот процес на изнајмување е максимално поедноставен.

Секогаш се стремиме да го обезбедиме најдоброто за нашите клиенти, затоа задоволство ни е да ве информираме дека од денес се достапни четири нови возила за изнајмување, од кои две ŠKODA Octavia и две ŠKODA Rapid.

За нас клиентот е најважната личност во нашиот бизнис.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ