strumica denes logo

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ: ЗА 98 ЕВРА – 3 ДЕНА СО НОЌЕВАЊА, ПОЈАДОК, ПРЕВОЗ И РАЗГЛЕД НА ИСТАНБУЛ СО ВОДИЧ САМО СО МАЈ ТРАВЕЛ-СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

март 1, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 1, 2018

Категории:

Струмица Денес

ТОП ПОНУДА – Првите 15 карти за 65 €
 

ИСТАНБУЛ – 98 € ПОЛИЦЕ
3дена / 2 ноќевања со појадок + превоз+разглед на Истанбул со водич

Истанбул е град на легенда и историја. Тој магичен град ни нуди толкава прекрасна разновидност со својот пејсаж како ниеден град во светот. Значаен е по тоа што е расположен на два континента и тоа во Европа и зазема дел од Азија. Располозен на седум брда и запилскуван од водите на синиот Босфор прави слика од која никој не може да остане рамнодушен. Тој бил метропола 2600 години,што значи подолго од било која друга метропола во светот.

30.03.18 – 01.04.18
13.04.18 – 15.04.18
20.04.18 – 22.04.18
27.04.18 – 29.04.18

Во цената е вклучено :

*Превоз со автобус
*Две ноќевања со појадок во хотел со 3 звезди
*Панорамска обиколка на Истанбул со локален водич
*Прошетка низ градот Едрене
*Посета на палатата Долмабахче (трансфер во палата , без вклучен влез);
Посета на парк Парк Емир за лале
*Посета на бугарската црква Св. Стефан
*Посета Тнс Тиуркуазу аквариум и најголемиот трговски центар во Европа – форум во Истанбул (плаќање за аквариум се плаќа одделно);

Во цената не е вклученo:

*Влезници за музеите

Доплата:

За дете до 11,99 години, сместено во соба со 2 возрасни лица – 90 €

• Email: mytravelbgmk@gmail.com
• MyTravel Strumica
+389 78 998 748 MK viber, +359 878 568 207 – BG