strumica denes logo

Поради дефект прекинато е водоснабдувањето на четири улици во градот

Автор:

Датум:

март 26, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 26, 2018

Категории:

Струмица Денес

Поради дефект на водоводната мрежа, денес, 26.03.2018, понеделник, без водоснабдување до ќе останат улиците „Кочо Рацин“ и „Херој Карпош“ до 14 часот и „Панче Пешев“ и „Мито Хаџивасилев Јасмин“ до 15 часот. Екипи од одделението „Водовод и канализација“ во ЈПКД „Комуналец“ се на терен и работат на отстранување на дефектот.