strumica denes logo

ПОГЛЕДНЕТЕ ВО КОИ НАСЕЛЕНИ ВО СТРУМИЧКО ДЕНЕСКА ЌЕ НЕМА СТРУЈА НЕКОЛКУ ЧАСА!

Автор:

Датум:

март 23, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 23, 2018

Категории:

Струмица Денес

ЕВН МАКЕДОНИЈА-КЕЦ СТРУМИЦА ги информира граѓаните дека денеска во различни пероди на различни населени места ќе има прекини на електрична енергија поради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија.

Од 11 до 12 часот прекин на електричната енергија ќе има дел од Ново Коњаерво

од 12 до 15 часот дел од Мокриево кон Ново Село, дел кон Борисово и Мокрино

од 9 до 16:00 часот, Рудник Огражден, предаватели на Телеком, Оне\Вип и Мвр, краток прекин на електричната енергија ќе има исто така и во Дрвош.