Perdormire

Реклама

Реклама

ОГЛАС: СЕ ВРАБОТУВААТ ПОВЕЌЕ ЛИЦА ЗА ДОСТАВА НА ПРОИЗВОДИ НА МЛЕКАРА БИТОЛА ВО СТРУМИЦА И РАДОВИШ СО ПОЛОЖЕНА Ц КАТЕГОРИЈА!

“Дон Логистик ДООЕЛ вработува лица за достава на производи на Млекара Битола, со положена Ц категорија и искуство во областа на дистрибуцијата. Територијата на...