strumica denes logo

ЕУРО ДИСТРИБУЦИЈА-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ШОФЕР СО ПОЛОЖЕНА Б ИЛИ Ц КАТЕГОРИЈА!

Автор:

Датум:

јули 10, 2024

Автор:

Датум:

јули 10, 2024

Еуро Дистрибуција – Струмица има потреба од шофер со положена Б или Ц категорија!

Телефон за информации и пријавување: 070 748 399