strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: АЛАЏОВИ КОМФОРТ ИМА ПОТРЕБА ОД ТАПАЦЕРИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

јули 10, 2024

Автор:

Датум:

јули 10, 2024

Фабрика за производство на столови Алаџови комфорт има потреба од ТАПАЦЕРИ со работно искуство. Информации на тел:078/214-963