strumica denes logo

„КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА, КЕЛНЕР, ШАНКЕР И МАГАЦИОНЕР!

Автор:

Датум:

јуни 13, 2024

Автор:

Датум:

јуни 13, 2024

КОНЦЕПТ“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА:

– ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА
– КЕЛНЕР
– ШАНКЕР
– МАГАЦИОНЕР

Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 347 502