strumica denes logo

ТЕХНО-ХИГИЕНА ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКИ И ХИГИЕНИЧАРИ!

Автор:

Датум:

јуни 5, 2024

Автор:

Датум:

јуни 5, 2024

Поради зголемен обем на работата, Техно-Хигиена Струмица, вработува ХИГИЕНИЧАРКИ и ХИГИЕНИЧАРИ. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 076 440 780