strumica denes logo

СЕ ПРОДАВА НОВ СТАН ВО СТРУМИЦА ОД 59 М2 ВО БЛИЗИНА НА „ПИЛИКАТНИК“

Автор:

Датум:

јули 9, 2024

Автор:

Датум:

јули 9, 2024

Се продава нов стан од 59 м2 во близина на „Пиликатник“ во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за цената и подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 075 239 000