strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: КОД ИНЖЕНЕРИНГ ВРАБОТУВА МАГАЦИОНЕР-ПРОДАВАЧ!

Автор:

Датум:

јуни 11, 2024

Автор:

Датум:

јуни 11, 2024

Струмичката компанија КОД ИНЖЕНЕРИНГ вработува МАГАЦИОНЕР-ПРОДАВАЧ. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070 310 389